Platinum play kaszinó

platinum play weblapKövetkező tesztünkben a platinum play kaszinót teszteltük le részletesen. Mivel ez a másik nagy szoftver gyártó programja, és még a blogon tőlük nem volt egy kaszinó sem, ezért nagy várakozás volt részünkről. Sajnos az első benyomás nem volt túl jó, mert a letöltés elkezdése után a nod32 közölte, hogy lehetséges kémprogram. Hát ez bizony komoly baki, reméljük kijavítják, abbahagyják a kémkedést, de mivel minket nem zavar a kémkedés, ezért kikapcsoltuk a vírus irtót, és már be is regisztráltunk. A főbb nyelveket tudja a kliens, mint angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál. Mivel a kaszinó ajánl free bónuszt, ezért ennek kipróbálásával kezdtük, egyszerű nagy gomb hirdeti az első belépésünkkor, ilyenkor $1500 kezdő tőkét kapunk és x forgatás után az összeg pozítiv, akkor akár jobb bónusszal is indulhatunk első játékok során. Ebben az esetben nem az összes játékkal és kisebb téten játszhatunk csak, rövid nyomkodás után úgy döntöttem, hogy tovább lépek és megnézem milyen lehetőségek vannak a kaszinózásra. Ha nem szeretnék élni a free play bónusszal, akkor a pp100free kóddal 100% bónuszt igényelhetünk a befizetés megadásakor.

A kaszinóban több mint 300 játék található 40! fajta blackjack, multiplayer tournament, ahol nyerőgépeken tudunk egymás ellen játszani, és még sok-sok fajta féle játék.

Microgaming kaszinók érdekessége, hogy összekötött bónuszuk van, amely elérheti a több millió dollárt is, mikor én voltam a leghíresebb mega moolah játékon már több mint $3000000 volt a nyeremény. (Vitték már el mikor kevesebb volt, de volt amikor jóval több volt)

 

platinum play wheel of richesplatinum play video poker

platinum play mega moolah summer slotplatinum play jűtek választó

platinum play classic slotplatinum play free chip bónusz kör

 

Megjelölve , , , .Könyvjelzőkhöz permalink.

One Response to Platinum play kaszinó

  1. okostoni mondta:

    Kíváncsi voltam az ilyenfajta bónuszokra.

Vélemény, hozzászólás?