EU casino

 

Egy számomra új, de régi kaszinó tesztelését terveztem el, és most jött el az ideje, hogy megosszam tapasztalataimat. Az EU kaszinó már régóta elérhető magyar nyelven, de valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet, hogy tűzetesen megvizsgáljam, de most, hogy külföldi fórumokon csupa jót találtam róla, kiváncsivá váltam, és úgy döntöttem, hogy nem csak kipróbálom, de meg is osztom tapasztalataim.

A kaszinó 2005-öt óta érhető el, és nem titkolt céljuk az európai piac meghódítása, amelyet nagyon sikeresen végeznek. Szinte az összes európai nyelven elérhető a kliensük, weboldaluk. A befizetési módok között is megtalálhatóak a főbb elektronikus pénztárcák, és persze bankkártya típusok is. A szoftver gyors, különösebb akadás nem volt a tesztelésem során. A játékok közt minden megtalálható ami elvárható a mai kaszinóktól. Újításként megjelentek a kicsivel jobb grafikával rendelkező 3d nyerőgépek is, de van kaparós sorsjegy is, ha valakinek az kedvence. A kaszinóban megtalálható az össze asztali játék élőben is. A lányok csinosak, de nem kirívóan, szóval tudunk koncentrálni a játékra.

A kezdő bónusz nem mondható kimagaslónak a százalékkal, de a maximális összeg viszont már kirívó a kaszinók között. 100%-ot adnak, maximum $1000-ig, amelyet végleg megnyerhetünk, ha teljesítjük a nem túl magas 30 szoros lejátszási feltétel, ami csak a bónusz összegre vonatkozik. Látszik,hogy komolyan veszik a játékosokat, rengeteg promóció érhető el, szóval érdemes követni a naptárjukat, illetve átböngészni a weboldalt, hogy mire vagyunk jogosultak, illetve sok minden ott lehet érvényesíteni, csak egy példát említve minden 1000 feltett tét után visszakapunk $10-t.

Összegezve komoly kis kaszinó az EU kaszinó, amelyet ajánlunk mindenkinek.

A következő bannere kattintva magunk is meggyőződhetünk. 

Megjelölve , , .Könyvjelzőkhöz permalink.

Vélemény, hozzászólás?