City club online kaszinó

Másodikként a city club online kaszinót teszteltem. A kaszinó felépítése nagyban hasonlít a william hill kaszinóra köszönhetően, hogy ugyanaz a szoftver van mögötte. Általában a játékok közt szokott eltérés lenni, mert egy-egy új játékot, nem minden kaszinó vesz meg. City clubnál nem találtam különbséget, szóval meg merem kockáztatni, hogy elérhető az összes játék, ami a playtech kaszinókban megszokott.

Nyelvekből itt már kevesebb választási lehetőség volt, de aki az angollal egy kicsit elboldogul, annak nem lesz problémája. A kaszinónak van egy fajta rossz híre, erre voltam kíváncsi, hogy erre rászolgál-e vagy sem. Elsősorban a kifizetés és spam miatt panaszkodtak sokan. A szoftver letöltése után, regisztráltam és már be is léptem. Hamar felugrott a chat ablak a második kikapcsolás után már többet nem próbálkozott az online chat lehetőségével, gondolom azért se, mert átmentem a befizetésre. Ennek a kaszinónak a nagy előnye, hogy 400% bónuszt ad első befizetésre, automatikusan,  igaz nem cashable, azaz ha kifizetést kérünk, akkor eltűnik a számlánkról. Akkor mégis mi értelme van, merül fel a kérdés. Arra jó, hogy a kaszinó kölcsön ad nekünk pénzt, amivel játszhatunk, és ha sikerül sokszorosan megdupláznunk, akkor jól jártunk. Természetesen van feltétele is, hogy kérhessük a kifizetést ez pedig 20× bónusz + befizetés. Például mi befizetünk $100 akkor kapunk $400 mellé, tehát $500×20 azaz $10000 kell tétként felraknunk, hogy kérhessük a kifizetést. Sajnos még nem ilyen egyszerű a helyzet, mert csak bizonyos játékokon számít bele 100%-osan a lejátszási feltételbe (wagering requirement) Arra is figyelni kell, hogy progressiv jackpottal rendelkező slot gépek sem számítanak bele. (pedig ezen lehet nagy pénz nyerni) De tényleg mire jó a bónusz? Arra, hogy nagyobb téten játszunk mint mondjuk a saját $100 játszanánk, és ha szerencsénk van, akkor sikerül nagy pénzt nyernünk, amellyel könnyen ki lehet játszani a lejátszási feltételeket. Természetesen játszhatunk más játékokkal, de pörgetni kell nyerőgépen is a pénzt.

Nézzük a kaszinót részletesen. Aki olvasta az előző bejegyzést, és kipróbálta a william hill kaszinót, annak nem lesznek új játékok, van élő dealeres baccarat, blackjack, rulett. Tudunk többed magunkkal, vagy egyedül is játszani asztali játékoknál. Lehet kaparni a sorsjegyet, vagy kő papír ollóban büntetni a gépet. (Kár, hogy ezt egymás ellen nem lehet) Van sima, francia, amerikai, 18 mezős rulett. Minden játék megtalálható, ami élvezetessé teszi a játékot, a grafikáját kifejezetten szeretem a playtech kaszinónak.

Mások visszajelzése alapján kifizetés esetén 3 napig nem történik semmi, utána kérik a személyink másolatát, és ezután történik meg a kifizetés kb. 3 nap alatt, második esetben már nem kell a személyink másolata. Spam területén nem cáfol rá rossz hírére, 3 nap alatt 9 levelet kaptam tőlük, igaz egyből spam mappába.

Összeségében sok bónuszt adnak azért kapjuk a sok levelet, és az elején is már 400% maximum 400eurót adnak amivel visszont kitűnnek a konkurenciái közül.

3/5 értékelem a kaszinót.

Ha szeretnéd kipróbálni innen tudod elérni. city club kaszinó

Megjelölve , .Könyvjelzőkhöz permalink.

Vélemény, hozzászólás?